In Life : Everyone Is A Traveller

In Life : Everyone Is A Traveller

.g.y.m.

tengah hari tadi, sempat teman si yus daftar gym kat sturry road. nak join gym jugak katanya. dalam malas malas aku nak keluar, teman jugak dia pegi.humph! gym yg baru. bnyak equipment latest. plus ramai awek cun. kalah leisure centre yang selalu aku pegi. haha!

 disebabkan aku jadi peneman, so aku dibagi peluang tuk trial session kat gym tuk on next jan 1. well, memang nak pegi. aku nak cuba jakuzzi gym tuh, nampak macam best! aha! lagi satu, on jan 7, 8 and 9 aku bole pegi ke gym tuh. free! aku pon x tahu nape. tetiba je minah kat gym tu offer kat aku suh pi. rezeki jgn ditolak ye tak? haha!




*p/s ~ dapat komen tak elok sbb gmbar yg aku published kat FB. well, aku bukan published gambar bogel pon. it just normal pictures taken by a frolic guy. so wat do they expect? cam gampang!

2 comments:

Izz Hyunji aka B2ST's B2utY said...

do get hurt by those who think they knew what right and wrong is heeee~ btw u do look like someone, i'll tell u later bout the same look guy heheheeee~ have fun at the gym! My same age SENIOR~

saiful al ieman said...

haha!
thanks~~

who does i resemble to? oho! *curious* =p

england.one album, a million memories