In Life : Everyone Is A Traveller

In Life : Everyone Is A Traveller

.l.a.t.e. .n.i.g.h.t. .s.t.o.r.y.~.

penah dapat pengalaman cenggini?
sedang anda tengah asyik melayan FB pada lewat malam, bersendirian ditemani rintik rintik ujan, berguling di atas tilam empuk dengan lampu terpadam, anda mendapat chat dari seseorang yang tidak anda kenali.

lantas anda berfikir~ "hantu mana lak ni?"

niat di hati mahu aja tekan punat x chat box tersebut.namun, datang pula satu link~maka hati ini tertanya tanya.apakah itu? darah muda katakan.with bold heart, i opened that link in a new tab! guess what?

GAMBAR POCHONG! shit man!!

sedang aku yang time tuh duk bersimpuh di atas katil, jatuh tertiarap! terkejut punya pasal. gampang punya gambar! shiall betol manusia yang hantar gmbar tuh. percaya ah! kalo dia ada depan aku time tuh, nescaya aku kerjakan dia sampai dia yg jadik pochong! berdebah tol!! phew~~ hilang kemachoan aku! chiss!

but before i went to sleep, i realized sumthing. how did i handled the situation in calmness.hahha. dalam cuak melihat photo tersebut, aku sempat berfikir tentang apa yg aku harus lakukan. with brave heart, i close the tab, shut down my lappy n called a friend of mine to get me distracted from thinking bout dat picture. tapi semalam seksa gak ah~ kol 3 baru boleyh tido..tsk.tsk.

nayh! kalo sesapa yg berani tuh,cuba lah! malm nih, kol 1 pagi, bukak lappy n go to the link! 

*p/s nina~ aku tahu ko baca post nih.tyme aku duk berFB ngn hang la aku dpat pic ni.hang pon cuba keyh!
atoiii chek mek molekk=P

nayh~

(maaf la~ x sanggup nak upload gmbar tuh! (**!)) 

2 comments:

AfiQ said...

aaa.. mch shit kan!!! ak kene kul 4 pagi.. trus rasa ngantok(konon2 nk cover x takot la tu) hahahahaha... =)

saiful al ieman said...

hahah! shit giler~
percya ah! aku takkan bukan any link dr org orng yg aku x kenal pastni..even yg aku knal pon, kena pastikan bukan gmbar hantu dulu! hahah

england.one album, a million memories